A-2 Istok: Rekordu prvo mjesto u neslužbenom poretku (VIDEO)

Prije desetak dana Košarkaški klub Borovo je osigurao titulu prvaka drugoligaškog istoka i predstavljat će Slavoniju i Baranju u A-1 kvalifikacijama. Protivnici Vukovarcima biti će zagrebačka Hermes Analitica (Centar), zadarske Jazine Arbanasi (Jug), čakovečko Međimurje (Sjever) i pulska Stoja (Zapad). Uz čestitke za ovaj veliki uspjeh poželimo im uspješne nastupe protiv prvaka ostalih regija.

Borovčani su na kraju bili bodovno izjednačeni sa Oriovčanima, a o prvom mjestu odučila je međusobna koš razlika. U neslužbenom poretku lige, u utakmicama s drugom ekipom A1 ligaša iz Osijeka koja igra van konkurencije, Rekord Tim je prvi, a Borovo, Vukovar i Đakovo imaju identičan omjer pobjeda i poraza. Zbog dvije pobjede protiv Đakovčana Vukovarci su drugi, aktualni prvak lige treći, a igračima Marka Mullera je pripalo četvrto mjesto. Večeras je na rasporedu posljednji ogled lige u kojemu će Vinkovčani protiv mladih Brokera pokušati pobjeći s pretposljednjeg mjesta.

U priloženom videu Slavonskobrodske televizije pogledajte izvješće iz Oriovca sa utakmice posljednjeg kola Rekord Tim – Belišće.