A2 istok – sezona 2015/16

KSOBŽ

Na II. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza donesena je odluka o imenovanju Povjerenstva za natjecanja za sezonu 2015/2016. Novi Povjerenici A2 lige Istok su naši članovi.

Povjerenik za natjecanje košarkaške regije A2 Istok je Miroslav Kontrec, a Povjerenik za suce Saša Šarac. Na stranicama Košarkaškog saveza Osječko-baranjske županije moći ćete pronaći informacije o ovoj ligi, uključujući službene naloge, priopćenja, izvješća s utakmica, rasporede, rezultate i poredak.

Za ovo natjecanje kreiran je izbornik “A2 Istok” i podizbornici:

  • “Raspored rezultati i poredak” – Na toj stranici ćete moći naći rezultate, strijelce i poredak prije službenog priopćenja. Nadamo se dobroj suradnji s klubovima i službenim osobama tako da će informacije o utakmici, u cilju popularizacije ovog sporta i liga, biti objavljene u vrlo kratkom roku.
  • “Najbolji strijelci” – U aplikaciji, pomoću koje pratimo ligu, biti će unošeni postignuti koševi igrača. Odmah po unosu učinka biti će izlistana lista strijelaca.
  • “Nalozi i priopćenja” – U ovom podizborniku biti će dostupni Službeni nalozi i Službena priopćenja.
  • “Vijesti” – Mjesto za sve informacije oko lige.
  • “Adresar klubova A2 lige Istok” – Ako primijetite netočan ili stari podatak, ukažite nam na to.

Pozivamo sve košarkaške radnike, zaljubljenike i čitatelje da nam pomognu u promociji košarke tako da nam šalju točne rezultate, izvješća sa utakmica, foto ili video materijale ili da nam pošalju svoje prijedloge.

U okviru naših mogućnosti nastojati ćemo svaku dobru i ostvarivu inicijativu podržati.