Aktivnosti u KK Belišću

Redovnu izvještajnu skupštinu košarkaški klub Belišće je odradio 25. rujna, gdje su nazočnima predočena izvješća kluba, kako s financijske, tako i s one poslovne i sportske strane.

KK Belišće

Predsjednik Zoran Uranjek vodio je skupštinu te je nakon izvješća o događanjima iz prošle sezone, predstavio plan i program za nadolazeću sezonu. Ciljevi ostaju isti kao i svake godine, a to su promocija košarke na našem i širem području, uključivanje što više djece u rad škole košarke, odgoj prije svega budućih igrača i sportsko usavršavanje te uspješno predstavljanje kluba u svim uzrastima i na svim poljima. Također su se nazočnima obratili koordinator svih selekcija Drago Nikšić, treneri Antun Katalenić, Mario Koprivnjak i Goran Šimić, koji su podnijeli izvještaje o radu svojih selekcija. Opravdano je izostao Hrvoje Čamagajevac, koji je trenutno na turniru u Rijeci sa svojim igračima. Tajnik Dean Stubičan podnio je financijsko izvješće i plan financija za sljedeću sezonu.

Nakon izvještajne skupštine, odrađena je i izvanredna izborna skupština, a razlog tomu je jer su se neki dosadašnji članovi uprave, zbog poslovnih razloga, zahvalili na ukazanom povjerenju, ali će ostati na raspolaganju klubu u vidu bilo koje suradnje i ostati će i dalje njegovi vjerni navijači. Upravo zbog tog razloga, uprava je “pod svoje” primila tri nova člana uprave i samim time pokazala da smo kao klub i dalje mamac i da još uvijek ima dobrih ljudi koji su spremni pomoći klubu u ovim teškim vremenima. Zoran Uranjek prigodnim riječima zahvalio se svim nazočnima, a predsjednik zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar, također se obratio nazočnima sa par riječi i poželio klubu puno sreće i uspjeha u radu.

Od novosti koje se tiču onih sportskih natjecanja, svakako treba naglasiti kako su igrači trenera Hrvoja Čamagajevca, zajedno sa njim trenutno na turniru u Rijeci  dok seniori na rasporedu imaju prijateljsku utakmicu u Osijeku, protiv B1 ligaša KA Hrvatski Sokol, a utakmica počinje u 17 sati u dvorani na Jugu II.

Također, prije nekoliko dana određen je raspored seniora za sezonu 2015/2016, a prvo kolo Belišće gostuje u Vinkovcima i to 10. listopada. (KK Belišće)