Brokeri kod Analitičara (HTV 17 sati)

snimio Davor KIBEL, Osijek, 28.09.2016. Mala dvorana u Gradskom vrtu, Vrijednosnice Osijek - Hermes Analitica

snimio Davor KIBEL,
Osijek, 28.09.2016. Mala dvorana u Gradskom vrtu, Vrijednosnice Osijek – Hermes Analitica

Posljednje dvije utakmice u A-1 hrvatskoj ligi košarkaši s Drave su izgubili. Prije tjedan dana Vrijednosnice Osijek prvi su put “prosule” i bodove na domaćem parketu (Split), ali se taj gubitak može nadoknaditi već ove subote. Prigoda teško da je mogla biti bolja, jer momčad Vladimira Krstića popravni polaže kod momčadi koja je u prethodnih šest dvoboja nizala samo poraze. Hermes Analitica jedina je bez prvenstvene pobjede, a “brokeri” se moraju potruditi da tako i ostane.

Nikakvo podcjenjivanje ne dolazi u obzir. Uloga favorita nam pripada, ali bodovi se ipak moraju zaraditi u 40 minuta. Ne smije nas ni zavarati serija poraza domaćina, gdje su gubili velikom razlikom (26 poena po utakmici). Mi smo isto u negativnoj miniseriji, ovo je dobra prigoda da vratimo pobjednički mentalitet – smatra trener Krstić, koji je već vodio svoju momčad protiv “analitičara” ove sezone. Bilo je to krajem rujna, u sklopu 1. kola Kupa Hrvatske. U Gradskom vrtu završilo je 94:78…

Ta je utakmica bila i premijerna u sezoni. U odnosu na tada sigurno je da smo u boljoj formi, ali to isto vrijedi i za suparnika. No, uz pravi pristup, rezultat neće izostati – najavljuje trener Vrijednosnica Osijeka, koje ponovno imaju prigodu predstaviti se i široj publici.

Subotnji susret iz dvorane Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu prenosit će i direktno kamere HTV-a, a početak dvoboja je u 17 sati.

Izvor: Glas Slavonije

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo