HEP 3×3 Basketball Tour 2017: FOTO Fenomenalnim turnirom u Belišću završena slavonska ruta

HEP 3X3 Basketball Tour 2017 je u sjajnom Belišću na najljepši mogući način  završio niz odličnih haklerskih turnira diljem Slavonije.

Grad Belišće se pokazalo sjajnim domaćinom u kojem su organizatori i njihovi partneri uz HKS uložili izniman trud da bi cijela priredba bila održana na krajnje visokom nivou i u odličnoj atmosferi.

Bilo je tu i simpatičnih natjecanja u predškolskom i mlađem školskom uzrastu, ali i standardnih kategorija.

Turniri su trajali do kasno u noć, a gledatelji su uživali u sjajnim haklovima i odličnoj zabavi.

Održalo se i niz natjecanja u revijalnim kategorijama. Tako je u natjecanju u tricama pobjedu, pehar i gajbu Žujinog radlera sa “tri trice u nizu bez kosti” odnio simpatični Domagoj Cerjak.

belisce4

seniorskoj konkurenciji hakl se protegao do kasno u noć te smo imali prilike vidjeti na terenu nekoliko zaista sjajnih ekipa vrijednih finala.

No kako u finalu ima mjesta samo za dvije ekipe, u sitne noćne sate smo uz škripu tenisica i borbu za svaku loptu dobili pobjednike HEP 3×3 Basketball Toura u Belišću.

U krajnje uzbudljivom i neizvjesnom finalu, pobjedila je ekipa “Extra Auto” iz Vrbasa iz susjedne Srbije protiv ekipe “Ništa nam ne odgovara” rezultatom 18:16.

Tako je u Belišću, kao i u Vukovaru, Slavonskom Brodu i Osijeku HEP 3X3 Tour 2017 bio regionalnog karaktera.

Igrač pobjedničke momčadi, Petar Perunović je kao MVP Toura osvojio i vrijedni Smartphone brenda Lenovo te je zajedno sa svojim suigračima kući otišao s medaljom i punih ruku nagrada.

belisce5

Natjecanja u kategorijama:

Mlađi kadeti: pobjednička ekipa “Brodogumari”

Kadeti: pobjednici “Air Štunjeri”

belisce13

U Belišću smo imali i sjajan prvijenac te su se natjecali mlađi početnici tj. djeca predškolske i vrtićke dobi. Bilo je prekrasno gledati simptične klince koji s velikim žarom pokušavaju pogoditi koš i gromoglasnu publiku koja ih je zdušno bodrila u svakom koraku. Skupilo se ukupno 50-tak klinaca

 U Belišću je sudjelovalo ukupno 50-tak ekipa, koje su u sjajnoj atmosferi uživali u haklanju do kasno u noć.

Bilo je tu raznih natjecanja za publiku, ukusnih zalogaja, sokova i raznih bogatih nagrada.

Čestitamo pobjedničkoj ekipi na pobjedi i vrijednim nagradama sponzora Toura HEP, TURISTIČKA ZAJEDNICA, LENOVO i OŽUJSKO.

Zahvaljujemo iznimno susretljivim i vrijednim domaćinima, uz sve pohvale na podršci njih i njihovih partnera.

I za kraj, teško je nešto posebno istaknuti iz mora dobre atmosfere, smijeha, zabave i nagrada za sve uzraste… Ipak, rečenica Gorana Vidakovića, dobrog duha košarke u Belišću, sjajnog sportaša i domaćina po završetku priredbe nam je svima navukla osmijeh na lica i obećanje da se vidimo i dogodine u Belišću.

Goran nam je još onako umoran od cjelodnevnog jurcanja oko organizacije, znojan i zadihan od finalnog hakla uvjerljivo rekao: “Ma najgore mi je sada čekati 365 dana do sljedećeg 3×3 Toura u Belišću.

Izvor: službena stranica HKS-a