Ljetni kamp HKS-a – PRIJAVI SE!

Nakon što je prošle godine odrađen prvi ljetni Kamp HKS-a, i ove godine priča se nastavlja. Na ljetnom Kampu mogu sudjelovati sva djeca iz Hrvatske i inozemstva – svi su dobrodošli.

Kamp HKS-a i ove će godine biti prilika za svakog mladog košarkaša i košarkašicu da uz stručne trenere HKS-a usavrše i poboljšaju sve ono što su naučili kroz svoje klubove.

Dvotjedni Kamp namijenjen je upravo mlađim uzrastima košarkaša i košarkašica (2003./04./05./06.), a održat će se od 26. lipnja do 8. srpnja 2017. u Biogradu u kojem je prošle godine održan prvi ljetni Kamp.

Točnije, Kamp će se održati u dvije smjene. Prva smjena na rasporedu je od 26. lipnja do 2. srpnja 2017., dok je druga smjena na rasporedu od 2. srpnja do 8. srpnja 2017.

Treneri će posebno biti usredotočeni na rad djece, njihov razvoj i potencijal za budućnost, a treninzi će se održavati prema najvišim košarkaškim standardima, prilagođeni svim uzrastima.

Cilj Kampa HKS-a je što bolje upoznati djecu s košarkaškom igrom, unaprijediti ih u svakom pogledu, ali i stvoriti prepoznatljivo mjesto na koje će se djeca iz cijele Hrvatske vraćati iz godine u godinu.

 

Kamp-.jpg

 

Što se tiče smještaja, djeca će biti smještena u super hotelu Bolero.

Uz odlične košarkaške uvjete na terenu djeca će uz natjecateljski dio steći i nova prijateljstva, iskustva, razne vještine, odnosno sve ono što je potrebno kako bi u budućnosti netko od njih izrastao u novu košarkašku zvijezdu.

Zabave na ovogodišnjem ljetnom Kampu HKS-a neće nedostajati, kao ni raznog sadržaja u obliku radionica, stoga nemojte čekati s prijavama. Krenite već sada!

Najbolji pojedinci ljetnog Kampa imat će priliku družiti se i trenirati s hrvatskim reprezentativcima. Zato se potrudi biti najbolji na ovogodišnjem izdanju Kampa HKS-a!

Prijave traju do popunjenosti Kampa (obrazac za prijavu).

 

U PDF-u pročitajte sve informacije koje vas zanimaju, kao i kontakt osobe kojima se možete javiti za bilo kakvu informaciju koja vas zanima.

 

Ispunjene prijavnice poslati na mail adrese: ana.brcic@uniline.hr i bozo.jukic@hks-cbf.hr

Izvor: službena stranica HKS-a