Od petka u Vinkovcima jaki juniorski međunarodni turnir

Juniori Aba ligaša Zadra, Prvoligaša Škrljeva i Zagreba, klubova najjačih liga Mađarske i BiH PVSK Panthersa iz Pečuha i sarajevskog Burcha i domaćina Vinkovaca borit će se 29. i 30. za pobjednika Božićnog Orion Cupa koji se ove godine sedmi puta po redu održava u gradu na Bosutu.

Košarkaški klub Vinkovci ulaže veliki trud u organizaciju ovog turnira i nije čudno što se svake godine traži pozivnica više. Tako će košarkaški zaljubljenici moći i ove godine pratiti statistiku uživo utakmica, ali i video prijenose posljednjih ogleda prvog dana, kao i utakmice za treće i prvo mjesto. Više o turniru može se pronaći na bozicniturnir.kk-vinkovci.hr.

U A skupini domaćinu će protivnici biti Škrljevo iz Bakra i Zadar, a Zagrebu u skupini B juniorske selekcije iz Pečuha i Sarajeva. Sve su to ekipe koje su kandidati za pluzavršnoi turnir Prvenstva Hrvatske ili završnicu natjecanja svojih država. Na parketu Sportske dvorane Ekonomske i trgovačke škole posjetitelji će imati priliku pogledati uživo niz mladih reprezentativaca Hrvatske. Ulaz je besplatan.

Kao i svake godine, sedmi puta po redu, suci Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka će dati doprinos da turnir bude na visokom nivou.

RASPORED UTAKMICA

Petak, 29. prosinca

10: 30 KK Zadar – KK Škrljevo
12:00 PVSK Panthers Pečuh – KK Burch Sarajevo
14: 50 KK Zagreb – PVSK Panthers
16:10 KK Vinkovci – KK Škrljevo
17:30 KK Burch – KK Zagreb
19:00 KK Vinkovci – KK Zadar

Subota, 30. prosinca

10:00 Za 5. mjesto
11:20 Za 3. mjesto
13:15 FINALE