Streetball Belišće 2016.

Kako smo i najavljivali zadnjih nekoliko dana, evo i službenog plakata za streetball natjecanje koje će se održati slijedeće subote, 4.6.,u centru Belišća. Sve bitne informacije vezane za prijave, pravila i satnicu navedene su na plakatu, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti na facebook stranicu kluba  ili Goranu Vidakoviću.
Još jednom napominjemo da u prijepodnevnim satima nastupa vrtićka kategorija, u kojoj sudjeluju tri vrtića sa područja Belišća i Valpova, zatim škola košarke i početnici, a nakon toga slijedi pauza do 16 sati, kada slijedi okupljanje mlađih kadeta i kadeta i nastavak natjecanja. Seniori i veterani svoje će utakmice započeti oko 18 sati, a svoje ekipe mogu prijaviti i na dan turnira i to do 17 sati.
U zabavnom dijelu programa sve prisutne zabavljati će DJ, dok će svoj nastup imati i djevojke iz Valpova sa svojim Zumba programom.
I najbitnija informacija za sve natjecatelje je da postoji velika mogućnost da ćemo osigurati gumenu podlogu za igranje utakmica, tj.veliki teren, što će sigurno turniru dati dodatnu draž te se nadamo da ćemo sa ovim potezom privući još više ekipa. Kroz narednih nekoliko dana obavijestiti ćemo Vas sve koji ste zainteresirani za streetball točnije i jasnije o ovome.

 

Izvor: službena facebook stranica KK Belišće