Juniorska poluzavršnica PH: Poraz Vrijednosnica u Dubrovniku

Foto: Tonči Vlašić/dubrovacki.hr

Foto: Tonči Vlašić/dubrovacki.hr

Uspješan je bio Dubrovnik na startu polufinalnog turnira skupine ‘B’ juniorskog prvenstva Hrvatske, koji se do srijede, 13. travnja igra u Gospinom polju, a s kojeg će dva najuspješnija sastava izboriti plasman na završni turnir, Final four piše dubrovacki.hr.

Momčad trenera Željka Vreće je u prvoj utakmici 1. kola dobila Vrijednosnice Osijek, prvaka skupine istok s 80:60 (14:16, 25:19, 14:9, 27:16).

Ivan Marković je bio prvi strijelac, asistent i kradljivac lopti Dubrovnika (21 koš, 6 asistencija i 5 ukradenih lopti), Marijan Obad je ostvario ‘double double’ (19 koševa i 14 skokova), dvoznamenkasti su u napadu bili još Mateo Vidović (13 koševa, 8 skokova, 4 asistencije, ali i 8 izgubljenih lopti) i Vlaho Raguž (10 koševa i 9 skokova). Kod Vrijednosnica Stjepan Hajduković ubacio je 12, Jakov Filip Mišić 10, a Luka Ilić i Mislav Nađ po 9.

Na turniru u Dubrovniku još igraju prvoplasirani i četvrtoplasirani sastavi skupine ‘centar’, Cibona i Dubrava, te Šibenik, drugoplasirani sastav skupine ‘jug’ u kojoj je Dubrovnik bio treći. U drugoj utakmici 1. kola Cibona je sa 109:50 dobila Dubravu. Šibenik je bio slobodan prvog dana.

U 2. kolu, koje se igra danas, Vrijednosnice igraju protiv Dubrave (14:00). Utakmicu možete pratiti kroz statistiku uživo ili LIVE Streaming.

Juniorsko PH, poluzavršnica u Dubrovniku - 1. kolo