PH mlađih kadeta – Đakovo

PH ZA MLAĐE KADETE – PORAZI OD BOLJIH MOMČADI ZA KRAJ TURNIRA!
Ostvarivši dvije pobjede u prve dvije utakmice protiv KK DUBROVNIKA i KK STOJA iz Pule mladi Đakovčani ostvarili su osnovni cilj, a to je plasman u polufinale turnira. Štoviše, osigurano polufinale najveći je doseg u povijesti nastupa đakovačkih mlađih kategorija na završnicama Prvenstva Hrvatske.
U preostale dvije utakmice pak, protiv KK CEDEVITA iz Zagreba u subotu i KK DOŠK iz Drniša u nedjeljnom polufinalu, ubilježeni su uvjerljivi porazi rezultatima 120:52 u prvom odnosno 93:51 u drugom susretu. Mladi Đakovčani, pomalo iscrpljeni nakon dva teška susreta, nisu imali nikakve šanse protiv iznimno kvalitetnih suparnika koji individualnom kvalitetom, tehničkom i taktičkom superiornošću u ovom trenutku predstavljaju svijet za sebe te jednostavno ni u jednom trenutku nisu dopustili nikakvo iznenađenje. Svakako su na završni turnir, koji će se održati u Slavonskom Brodu kroz dva tjedna, iz ove đakovačke skupine otišle dvije najkvalitetnije momčadi kojima čestitamo i želimo puno uspjeha.
Đakovačkim igračima i trenerima treba svakako čestitati na rezultatu, nastupima i borbenosti. Uz uspješan rezultatski epilog, nastup na turniru protiv jakih ekipa ujedno je i putokaz u kojem smjeru je potrebno usmjeriti treniranje i vježbanje za postizanje još boljih rezultata u budućnosti.
Svakako je potrebno istaći zadovoljstvo svih sudionika boravkom u Đakovu te ovim putem upućujemo zahvalu svima koji su kroz 4 dana košarkaškog „šušura“ doprinjeli da se gotovo 200 gostiju osjeća ugodno u našem Gradu. Sve to uz prisustvo velikog broja trenera, predstavnika i povjerenika natjecanja HKS-a, regionalnih povjerenika i uopće osoba iz košarkaškog miljea zasigurno može biti dobar temelj za daljnji razvoj košarkaškog sporta u Đakovu.

Izvor: službena Facebook stranica KK Đakovo