Kup: Košarkaši Požege uvjerljivo pobijedili Brođane

Kup: Požega - Slavonski Brod

Foto: 034 Portal

Košarkaši Požege su u jučerašnjoj utakmici 1. kola Kupa Krešimir Ćosić regije istok, na domaćem terenu svladali KK Slavonski Brod 1946. s uvjerljivim rezultatom 79:56. S obzirom da su Požežani dosad odradili samo četiri treninga, pokazali su nadmoć u odnosu na protivnika iz Broda – izvještava požeški portal 034.portal.hr.

Iako prvi put igramo u ovom sastavu, rezultatom mogu biti zadovoljan, igrom ne toliko. Nedostaju nam dva prva centra Ante Čališ i Luka Grgurić. Vjerujem kada se oni priključe ekipi da će igra biti puno bolja – rekao je trener KK Požega, Dario Rich.

U srijedu košarkaše već očekuje druga utakmica Kupa u Đakovu.

Trener Rich

Foto: 034 Portal

Što se tiče utakmice u Đakovu isto tako nećemo biti kompletni pa je teško govoriti o nekim očekivanjima. Bitne su mi pripremne utakmice pred novu sezonu. Ne gajim neke prevelike ambicije u Kupu, a što se tiče prvenstva očekivanja su malo bolji plasman u odnosu na prošlu sezonu. Moram naglasiti da su nam 4 igrača otišla na fakultet. Dva su nam se sad priključila, povratnici Lovrić i Pejnović. Oni su nekad igrali u našem klubu i sada su nam opet na raspolaganju – rekao je Dario Rich.