Osijek: Seminar za nove pomoćne suce

UKSGO

Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka, kao i nekoliko godina unazad, organizira seminar za nove pomoćne suce. Ovo je prilika za sve koji se žele okušati u ulozi pomoćnih košarkaških sudaca, a kasnije i u ulozi košarkaških sudaca. Sami seminar sastojat će se od predavanja iz vođenja košarkaškog zapisnika, zatim mjerenja vremena utakmice, mjerenja 24 sekunde, vođenja službene statistike te završnog testiranja svih kandidata polaznika. Predavanja na seminaru će službeno započeti u ponedjeljak 02.studenog 2015. godine od 19:30 sati.

Očekivano trajanje predavanje za polaznike je tri dana. Završno testiranje svih polaznika predviđeno je za subotu 07.studenog 2015. godine u prijepodnevnim satima. Predavači na seminaru biti će dugogodišnji pomoćni suci te istaknuti košarkaški suci.

Sva predavanja i završno testiranje za kandidate polaznike održavat će se u Športskoj dvorani JUG2, na I.katu u prostorijama Povjerenstva “istok”. Cijena seminara iznosi 100,00 kn po polazniku. Svaki polaznik seminara dobiti će zviždaljku, službenu skriptu za pomoćne košarkaške suce te zadužiti službenu majicu za pomoćne suce. Svi zainteresirani molimo poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa, OIB, datum, mjesto, godina rođenja i kontakt telefon) na našu e-mail adresu osjecki.suci@gmail.com najkasnije do petka 30.listopada 2015. godine.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priduže na seminaru !

Više informacija o našoj Udruzi i radu članova možete pronaći na službenoj web stranici – www.uksgo.hr