HEP 3na3 Tour: Osijek izvrstan domaćin

HEP 3X3 Basketball Tour 2016 je počeo na najbolji način. U uvijek gostoprimljivom i sportski raspoloženom Osijeku, turnir je trajao do kasno u noć, a gledatelji su mogli uživati u pregršt zanimljivih i kvalitetnih utakmica.

Konačnu pobjedu u muškoj seniorskoj konkurenciji je ostvarila ekipa „BOROVSKA ŠKOLA“ (Dražen Pejić, Aleksandar Kapović, Mario Rajšić, Aleksandar Pejaković). Oni su u finalnoj utakmici svladali ekipu „MINIONI“ (Luka Šarić, Vedran Došen, Filip Škrinjarić) uvjerljivim rezultatom 12:6, a za MVP-ja turnira proglašen je igrač Mario Rajšić iz pobjedničke ekipe. Čestitamo pobjedničkoj ekipi na pobjedi i vrijednim nagradama sponzora Toura HEP, LAŠKO, LENOVO i FRANCK.

Kadetski dio turnira obilježila je ekipa „VROS“ (Mihael Nikolić, Josip Ištvanfi, Svim Tomšić) koja je bila bolja od ekipe „LACE“ sa 14:9.

Mlađe kadetsko slavlje pripalo je ekipi “VUKOVARCI” (Ivan Papeša, Josip Kolar, Ivan Grbavac, Dino Ragač)  nad ekipom “CAVSI” rezultatom 15:9.

Dječaci 2004. godište i mlađi su se odazvali također u velikom broju, a konačnu pobjedu je odnijela ekipa “BOROVO-VUKOVAR” (Malik Cvijanović, Michael Hatwagner, Uroš Šuput, Milan Šuput) .

Ukupno je sudjelovalo 30-tak ekipa svih kategorija iz cijele Slavonije.

Ovim putem Hrvatski košarkaški savez  zahvaljuje svim sudionicima turnira, gledateljima, sponzorima i sportašima koji su podržali projekt.

Sljedeća destinacija Toura je već u petak 1. srpnja u Karlovcu, a odmah iza toga slijedi Crikvenica 3. srpnja.

Izvor: službena stranica HKS-a